Obvestilo za člane Klana

Poletje je tu in Ranked sezone je konec.

Med poletjem se bo bolj malo igralo Timske igre kot so »Stronhgold Battles« ipd. Pravzaprav veliko manj nas bo igralo nasploh, saj je smiselno izkoristiti vreme in počitnice. Tudi od tankov je treba vzet dopust :). Zaradi tega med poletjem ni »Obveznih Strongholdov« ipd. Seveda če se igra ste več kot dobrodošli. Redna »sezona« Strongholdov ipd. se znova začne jeseni. O tem boste pravočasno obveščeni preko spletne strani, Fbja in podobno.

Tisti, ki pa boste igrali čez poletje, vam svetujem da raziščete in »buffate« tanke primerne za Stronghold bitke in Timske igre. Informacije o primernih tankih lahko najdete v našem forumu. To še posebej velja za člane, ki še nimajo Tier 10 tankov, saj ima Klan željo in namen igrati Strongholde Tier 10 in Advance bitke od jeseni naprej.

Vsem članom Klana pa Vodstvo želi lepo in zabavno poletje.

Ranked:

V forumu je odprta tema »Ranked«.  Lepo naprošamo člane ki so se udeležili ali probali »Ranked« da v forum napišejo svoje mnenje in vtis, ter če imate namen igrati ranked še naprej v prihajajočih sezonah ali ne. Tovrstne odločitve vplivajo tudi na razvoj Klana, zato so tovrstne informacje zelo pomembne.

Moramo pa pohvaliti našega najboljšega člana v »Ranked« bitkah in sicer:

Bojan_928, dosegel je 2389 mesto in na koncu ostal v 3ji, Bronze ligi. Bravo Bojan, vrhunski dosežek in zelo dobra reklama za naš Klan. Kar tako naprej.

Vodstvo SLOEx

5 odzivov na “Obvestilo za člane Klana

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.