CLAN WARS – DODATKI PRAVILNIKU

CLAN WARS – DODATKI PRAVILNIKU.

  1. Ko se igrajo CWji se vsi igralci (Ki bi želeli igrati) ki so »ingame« zberejo 15 min pred začetkom bitke ( special batle) tudi tisti iz AFK v kanal namenjen temu v Team Speaku.
  2. Ko se igrata 2 ali več zaporednih bitk se taktika določi za vse igre.
  3. Igralci ki ne igrajo prve bitke MORAJO biti pripravljeni kot rezerva do začetka naslednje bitke (Igranje random battles ipd.)
  4. Med samimi CW bitkami AFK kanal na TSu ne obstaja.
  5. Vse kar je bilo med bitkami dobro ali slabo se predebatira po končani bitki in ne med bitko samo.
  6. Stronghold VIII bitke so namenjene treningu in pripravljanju na CW ter na tak način tudi vodje ipd. vidijo kako vsak igra, kako napredujejo in se nato lahko privadimo na vsak »playstyle igralcev«. Tudi na podlagi tega se izbirajo ekipe za CW.
  7. Potrebni/Primerni tanki (igralci s pametnimi tanki) imajo VEDNO prednost.
  8. Udeležbo na CW je potrebno na dnevni ravni potrditi na FB postu, saj le tako lahko ocenimo koliko igralcev bo na voljo. Če bo vodstvo bilo 100% da bo imelo 30 igralcev, bo naredilo 3 ekipe. Žal je to zelo redko.

Vodstvo SLOEx.

2 odziva na “CLAN WARS – DODATKI PRAVILNIKU

  1. Ja je bilo potrebno malo dodelati pravila. Po mojem bi še bilo smiselno, zdaj ko se tako vodi prisotnost, kdo igra in kdo je pripravljen (čaka s primernim tankom v special battlu če ga vodja betla izbere), da tiste igralce, ki so večinoma in game, ko se igra, ampak se niso NIKOLI udeležili CW oz. bili pripravljeni za igro, kar ven zmeče. Če imajo izgovor, da pa nimajo primernega tanka(tier 8), pa jih tudi ne nucamo saj so to večinoma taki tanki, katere mora vsak imet, ker se uporabljajo še v SH, turnirjih in TB!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.