Poročilo 7. Sestanka Vodstva Klana

Dne: 8.2.2018

Udeleženci: DkillerM, Sodin, SLOFreak86, SM1AK, Ultimate_Jax, sila007

1. Sprememba Večerov Igranja:

Advances se bodo igrali ob Torkih (19:50-22:00), Četrtkih (19:50-22:00) in Sobotah (19:00-22:00). Udeležba je OBVEZNA za vse člane Klana, ki so takrat v igri in igrajo.

Ob Nedeljah od 19:00 – 22:00 se bodo igrali Tier VIII Skirmishes. Namen je “Grindanje Creditsov”. Creditse se najbolje služi v Tier VIII Strongholdih, da bo to še lažje bomo ob nedeljah vklapljali rezerve za “Credits”. Igrali se bodo “normalni tanki”, torej ne bo “Free For All” in samo Premium tanki ipd… saj se je v praksi to izkazalo kot zelo neefektivno (veliko smo zgubljali kar je pomenilo manj “creditsov”).

Vklapljanje Rezerv:

Klan želi nagraditi trdo delo članov Klana. V preteklih mesecih smo zelo aktivni na področju Skirmishes in Advances, in s tem služimo lepe vsote “Industrial Resources/Kišt”. Dvignili smo zgradbo “Financial Unit” na Tier VIII, zato da lahko izdelamo boljše rezerve za grindanje “creditsov”. Poleg tega se je vodstvo odločilo da bo bolj pogosto vklapljalo rezerve in sicer:

Advances: Vsakič ko se igrata 2 Advanca, se vklopijo rezerve za credits.

Ob Nedeljah bo vodstvo preverilo koliko “kišt” smo naredili v preteklem tednu, in na podlagi tega se bo vodstvo odločilo katere dneve in katere rezerve se bodo vklopile. Načeloma, se bodo rezerve vklopile vsaj 4x tedensko (če je bilo zasluženih dovolj “kišt”). Rezerve se bodo vedno vklopile od 18:00 do 20:00 ure, zato da se ne prekrivajo z igranjem Clan Wars, Strongholds in Advances.

2. Dvigovanje/zniževanje Činov:

Popravki in dodatki h pravilom sprejetim 16.1.2018 glede pridobivanja činov ipd…

Igralci ki nimajo Tier X tankov, morajo na mesečni ravni zbrati 500 “Kišt” (prej 1500).

Igralci s Tier X tankom: Pogoji ostajajo enaki.

Od sedaj naprej, bo vodstvo bolj ažurno in redno preverjalo stanje nabranih “Kišt” igralcev, ter udeležba le teh pri Klanskih oblikah igre, kot npr. Advances, Skirmishes, Clan Wars ipd. Igralce, za katere vodstvo meni da izkoriščajo Klan, prispevajo pa ne kaj veliko v dobrobit Klana, bodo znižani na “Čin” reservist. Rezervisti NE dobivajo golda, NE morejo koristiti Klanskih rezerv ipd. Torej tisti ki malo ali nič ne naredijo za Klan, tudi od Klana ne bodo nič dobili.

Ostala pravila kar se tiče znižanja/zvišanja činov in izločitev iz Klana ostajajo nespremenjena. Kot omenjeno bomo to sedaj preverjali bolj pogosto (na tedenski ravni). Zviševanja in zniževanja činov bodo bolj pogosta. Ne aktivni igralci bodo tudi tako znižani na čin reservist, dokler se le te ne vrnejo ali igrajo bolj pogosto.

V primeru da ne morete veliko igrati zaradi: Službe, žene, šole, faksa, poškodbe ipd… ste dolžni to napisati v našem Forumu pod temo “Odsotnost/Dopust”. Napišite razlog (ne rabite pisat detajlov) ter okvirno koliko časa boste odsotni. Tako bo vodstvo lahko sledilo temu, ter vidno je tudi ostalim igralcem Klana. Na ta način ne bo prihajalo do nesporazumov in težav.

Še enkrat poudarjamo in izpostavljamo da je UPORABA TEAM SPEAK MED IGRANJEM OBVEZNA.

Če menite, da je bil vaš čin neupravičeno znižan ipd. Se obrnite na vodstvo Klana.

V primeru da česar ne razumete ali imate še kakšne druge predloge, kritike ipd. se lahko vedno obrnete na vodstvo Klana preko in-game sporočila, e-maila ali Team Speaka.

Vodstvo SLOEx.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.