Zaključek 2. piknika SLOEx

Zaključek 2. piknika SLOEx

V soboto 19.5.2018 je Klan SLOEx uspešno priredil drugi klanski piknik. Tokrat na lokaciji Velike Malence v bližini mesta Brežic.

Piknika se je udeležilo 19 članov klana in sicer:

Janez1, Supocrni, Sodin, Fructacanon1, Neron80, worich, MighyMouser, alexandrus_32, Klinc_te…, AmselKommandant, PleyaSLO, sila007, tomazkos6, SM1AK, 19stillyoung75, bronzzzze, DkillerM, Ultimate_Jax, SLOFreak86.

Na samem dogodku ni manjkalo ničesar, imelo smo ogromno hrane, pijače, glasbe, dobrega vzdušja ipd. Imeli smo celo torto v obliki in s sliko tanka IS3. Za maskoto je letos izdelal tank Type 5 Heavy iz kartona ipd. 19stillyoung75, za dodatno tankovsko zabavo pa je DkillerM priskrbel svojega Tigra na daljinec (za našega največjega otroka in Commanderja Ultimate_Jax). Poleg vsega smo se tudi športno udejstvovali z igranjem odbojke, frizbija, balinanja, badmintona ipd. Za tiste, ki pa niso najbolj športne narave smo pa imeli na voljo tudi poker in tarok.

Ker vse to še ni dovolj smo si izdelali tudi klanske majice, z našim logo tipom ter dali izdelati klansko zastavo za bodoče dogodke. Poleg naših članov, sta na obisk piknika prišla še 2 slovenska tankista iz drugih klanov, za katere upamo da se kmalu pridružita našemu.

Poglejte si malo galerijo slik iz dogodka tukaj.

Letos nas je bilo več kot lani, in upamo da se bo tako tudi nadaljevalo v prihodnjih letih. Naslednje leto naj bi bil piknik v Beli Krajini…

Radi bi se iskreno zahvalili vsem ki ste prispevali k organizaciji dogodka, zlasti 19stillyoung75, ki je skrbel za to da je bilo meso vedno toplo in dobro pečeno, ter da nam ni zmanjkalo kofeina.

Še malo o resnih zadevah: Na osebo smo zbirali 25€. Na koncu, ko smo vse prešteli smo ugotovili da je bila končna cena na osebo 20,18€, kar pomeni da smo vsi malo preplačali. Višek denarja, ki je ostal v višini 96,64€ imamo namen uporabiti za SLOEx Piknik 2019. V kolikor se s tem ne strinjate, pošljite potrebne podatke na freak@sloex.si in vam bomo denar nakazali nazaj.

Tukaj imate stroškovnik in listo udeležencev, v kolikor vas to zanima.

SLOEx Piknik 2 2018

Še enkrat hvala vsem ki ste prišli in upamo da ste se imeli dobro, ter da se vrnete naslednje leto.

Vodstvo SLOEx.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.