Poročilo 10. Sestanka Vodstva Klana

Poročilo 10. Sestanka Vodstva Klana

Dne: 12.6.2018

Udeleženci: SLOfreak86, Ultimate_Jax, DkillerM, Sodin.

 1. Deljenje Golda: Gold po podeljen do konca tega tedna, torej do 15.6.2018
 2. Dvig, nižanje činov:
  1. Čin Rezervist: Rezervisti nimajo koristi od Klanskih rezerv, torej se je smiselno temu izogibat.
  2. Loleku in Puski smo dvignili čin, saj sta oba pokazala izredno pripadnost Klanu, ter sta v preteklih mesecih za Klan naredila več kot zahtevano/pričakovano. Med drugim sta FCja, kar si tudi zasluži višji čin.
  3. Zopet smo znižali nekatere člane, ki ne prispevajo dovolj v Klan, in ki se ne držijo pravil Klana: _Fyury_, zdren, Krivjetka
  4. Da ne bo vedno samo negativno smo pa tudi dvignili nekatere igralce v višji čin, saj izpolnjujejo vse pogoje; Private: MadaMada1, poluks25, doggebielord. Junior Officer: Kristjan250.
  5. Poleg tega smo se odločili nekatere člane izločiti iz Klana, saj od njih nimamo nič že dlje časa: igormaste, ExtraG, rebeila, FTW_JBL, ThePistolStar, thefiga11, Nabre.
  6. Čez poletje si bo tudi vodstvo vzelo malo pavze od tega, kar pomeni da bo nasljednje obdobje dvigovanja/zniževanja članov konec Septembra.
 3. Poletne počitnice: od 15.6 do 1.9.2018 Klan in Vodstvo si med poletjem vzame malce pavze. Kar pomeni da v tem času Strongholdi, Advances, CW ipd… niso obvezni. Seveda pa je zaželjeno da se tudi v tem času kdaj zberemo in oddigramo kakšno skupno igro.  RAZEN ČE PRIDE KAKŠEN CW…

 1. Strongholds – Hiše in vklapljanje rezerv:
  1. Plan za dvigovanje Stronghold objektov: Prvo dvignemo vse na Tier VIII, nato pa Command Center, Financial Unit, Artillery Battalion, Transportaion Unit in Trophy Brigade na tier IX.
  2. Rezerve: 2x tedensko bomo vklopili po 2 rezervi, in sicer 1x Credits in Free XP ter 1x Crew XP in Tank XP. Tank XP in Crew XP rezerve so namenjene grindanju tankov, primernih za CW, Str., Adv.
  3. Rezerve bomo vklapljali dokler jih bomo imeli in dokler bomo imeli dovolj Industrial Resources za nove.
  4. Če ne bomo sproti polnili Industrial Resources bomo tudi prekinili z vklapljanjem rezerv.
  5. V nasprotnem primeru, da bomo služili veliko Industrial Resources in bomo zelo aktivni, bomo pa tudi povečali obseg vklaplanja rezerv.
 2. Team Speak 3
  1. Še vedno se nekateri ne držijo pravil kar se tiče prisotnosti v TS!
  2. V prihodnje bomo sistematsko dajali člane, ki se ne držijo pravil TS pod rezerviste.
  3. Prisotnost v TSu je obvezna med igranjem (random in timske igre)
  4. Tisti ki se pravil držite se nimate kaj bati. V primeru da ste na drugem Team Speak serverju, Discordu ipd. tudi ni problem če niste v našem.
 3. Igranje Skirmishes, Advances, CW:
  1. Med igranjem je še vedno preglasno in se pogosto ne sliši FCjev. Na to bomo opozarjali in skušali te težave odpraviti.
  2. Tanki, ki se igrajo med bitkam so določeni s strani FCjev, in tu ni debate. Npr. Če se reče da ni artije v prvi rundi, pol ni artije.
  3. Pri igranju Skirmishes Tier VIII, se tudi upoštevajo navodila izbira tankov, drugače se ne zmaguje in se ne dela profit.
 4. Če ima še kdo željo postati Field Commander naj sporoči vodstvu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.