Poročilo Operation Arms Race

Poročilo Operation Arms Race

Operation Arms Race je bil prvi operation za naš Klan. Trajal je 14 dni, od 29.5 do 12.6, v formatu 15v15 Tier X. Oddigrali smo 98 bitk, od tega 96 na Basic Fronti ter 2 bitki na Advanced Fronti. Igrali smo večinoma med 20 in 23 uro (včasih se je pa celo zavleklo do 00:30 ure).

Glede na to da je bil to naš prvi Operation, smo bili zelo uspešni saj smo imeli 51.02% Winrate, končali z ELO rating 1,057, osvojili smo Provinco na Basic Fronti ter parkrat premagali bistveno boljše Klane. Kot Klan nismo dosegli visokega ranka, a to za to ker smo se bolj fokusirali na to da bi omogočili igralcem tank, do katerega pa žal nobenemu ni uspelo priti (ste pa določeni bili zelo blizu).

Zelo smo ponosni na Klan in na naše igralce, ki ste se na dnevni ravni žrtvovali in prihajali igrati. Še bolj pohvalno je bilo dejstvo da ste določeni prihajali igrati, čeprav pogosto niste bili izbrani za ekipo, bodisi zaradi pomankljivosti primernih tankov, ali pa za to da ste omogočili tistim, ki so bili blizu tanka večjo možnost.

Seveda je potrebno omeniti in pohvaliti tudi naše FCje: Joc666, lolek4311 in puskaman, brez katerih takšni rezultati ne bi bili možni.

Operation je bil za nas bolj kot ne priložnost da testiramo nove vode in da se naučimo kako te zadeve potekajo. Sedaj smo pripravljeni na naslednji operation, za katerega verjamemo da bo še bolj uspešen od tega.

Kaj smo se naučili in kaj moramo spremeniti v naslednji sezoni?:

  • Focus Fire je še vedno problem.
  • Primankujejo nam tanki: Type 5, Conqueror, WZ-111 5A, ConquerorGC, B-C 25t, AMX 50B.
  • Potrebovali bi 2 ekipi, torej 35 dnevno aktivnih igralcev.
  • Potrebujemo večji nabor tankov (nekateri imate samo po 1 ali 2 tanka Tier X)
  • Poslušanje FCjev je občasno še vedno problem.
  • Morali bi igrati od 19 ure naprej.
  • Naučili smo se kaj delati z research pointi.

Najlepša hvala vsem, ki ste si na dnevni ravni vzeli čas za igrat in s tem pomagali klanu do uspeha.

Vodstvo Klana SLOEx.

 

1 odziv na “Poročilo Operation Arms Race

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.