Poročilo 11. Sestanka Vodstva Klana

Poročilo 11. Sestanka Vodstva Klana

Dne: 2.9.2018

Udeleženci: SLOfreak86, Ultimate_Jax, Sodin, SM1AK.

 1. Deljenje Golda: Gold po podeljen do konca tega tedna, torej do 9.9.2018. Podelilo se bo 10,000 Golda (50% CW in 50% Industrial Resources)
 2. Clan Wars Season 10: V sredini meseca Septembra se začne nova sezona Clan Wars, ki bo trajala 3 mesece. Imamo zlato priložnost da si zaslužimo veliko Golda. Več o tem v kratkem.
 3. Igranje Skirmishes, Advances, CW:
  1. ADVANCES: Če si v igri in igraš, je prisotnost v Advances OBVEZNA (v primeru da ne moreš/ne želiš sporoči vodstvu ali FCju)
  2. Med igranjem je še vedno preglasno in se pogosto ne sliši FCjev. Na to bomo opozarjali in skušali te težave odpraviti.
  3. Tanki, ki se igrajo med bitkam so določeni s strani FCjev, in tu ni debate. Npr. Če se reče da ni artije v prvi rundi, pol ni artije.
  4. Pri igranju Skirmishes Tier VIII, se tudi upoštevajo navodila izbira tankov, drugače se ne zmaguje in se ne dela profit.

 1. CW/ADVANCES – Prisotnost, Legijonarji, Pravila
  1. »Grindajte« tanke, ki jih potrebujemo (S.Conq, Type 5Ht etc.). V 3 mesecih vsak lahko zgrinda tier X tank.
  2. PRIMERNI (potrebovani) tanki imajo od sedaj vedno prednost pri izbiri, razen če ni druge izbire. Kar pomeni da če nimate primernega tanka, ne boste igrali. Torej GRINDAJTE tanke, zato tudi vklapljamo rezerve.
  3. Člani Kana imajo vedno prednost pred legijonarji s tem da: Obvezna prisotnost min 5 min. pred pričetkom bitke ali pa da si mesto rezerviras (npr. sporočis vodji sem v rundi, pridem 2 min do bitke)
  4. Legionarji: Če se Advances začne z legijoranji, in so v TS se jih ne zamenja ko pride član 15 ali več min kasneje. Ni fer do igralcev ki pridejo pomagat.
  5. NUJNO je potrebno na dnevni ravni v FB post potrditi prisotnost na CW bitkah, drugače ne vemo koliko napadov lahko naredimo.
 2. Dvig, nižanje činov:
  1. Čin Rezervist: Rezervisti nimajo koristi od Klanskih rezerv, torej se je smiselno temu izogibat.
  2. Kocka9192 in darkfox1 sta FCja, kar si tudi zasluži višji čin.
  3. Zopet smo znižali nekatere člane, ki ne prispevajo dovolj v Klan, in ki se ne držijo pravil Klana: Apple_SLO, yoyobang
  4. Da ne bo vedno samo negativno smo pa tudi dvignili nekatere igralce v višji čin, saj izpolnjujejo vse pogoje; Private: Prunkk, McBlumauer, killer989s, janez1,I_Hate_Arties, Captain_FlyHigh, Ceh18, GoGYY, grko. Junior Officer: Teoman11, beni12beni, 19stillyoung75.
  5. Naredili smo izjemo (starost) in v Klan sprejeli mdawg_fighter.
 3. Strongholds – Hiše in vklapljanje rezerv:
  1. Plan za dvigovanje Stronghold objektov: Prvo dvignemo Arty na IX, nato pa Financial Unit, High Capacity Transport in Trophy Brigade (v tem vrstnem redu) na IX. Nato pa Command Center na tier X. Upamo da nam to uspe do konca leta.
  2. Rezerve: 2x tedensko bomo vklopili po 2 rezervi, in sicer 1x Credits in Free XP ter 1x Crew XP in Tank XP. Tank XP in Crew XP rezerve so namenjene grindanju tankov, primernih za CW, Str., Adv.
  3. Rezerve bomo vklapljali dokler jih bomo imeli in dokler bomo imeli dovolj Industrial Resources za nove.
  4. Če ne bomo sproti polnili Industrial Resources bomo tudi prekinili z vklapljanjem rezerv.
 4. Team Speak 3
  1. Še vedno se nekateri ne držijo pravil kar se tiče prisotnosti v TS!
  2. V prihodnje bomo sistematsko dajali člane, ki se ne držijo pravil TS pod rezerviste.
  3. Prisotnost v TSu je obvezna med igranjem (random in timske igre)
  4. Tisti ki se pravil držite se nimate kaj bati. V primeru da ste na drugem Team Speak serverju, Discordu ipd. tudi ni problem če niste v našem.
  5. Pri igranju Skirmishes Tier VIII, se tudi upoštevajo navodila izbira tankov, drugače se ne zmaguje in se ne dela profit.
 5. Če ima še kdo željo postati Field Commander naj sporoči vodstvu. NUJNO potrebujemo še vsaj 2 FCja.
 6. Predvidoma bomo imeli zadnji vikend v Septembru srečanje članov Klana v Ljubljani. Vsi zainteresirani spremljajte FB objave.

Vodstvo SLOEx.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.