Poročilo 12. Sestanka Vodstva Klana

Poročilo 12. Sestanka Vodstva Klana

 Dne: 6.12.2018

 Udeleženci: SLOfreak86, Ultimate_Jax, Sodin, SM1AK, DkillerM.-

 1. Uporaba in obveznost Team Speak 3: 

– Uporaba Team Speaka je obvezna vedno ko si v igri in igraš. Razlog za to je da ko te Klan nujno potrebuje (1 manjka za CW, nujne informacije ipd.) te lahko nemudoma kontaktira preko “poke”, namesto da pišemo v in-game in čakamo/spregledamo odziv.

– V primeru da vam ni do druženja, si prišel odigrati samo eno igro, gledaš poleg film ipd. Greš v AFK kanal, kjer te noben ne moti, torej kot da nisi v TSu ampak vseeno si.

– V primeru da kdo drug igra z tvojim accountom, se to javi v in-game chatu.

– ČE PRAVIL NE BOSTE UPŠOŠTEVALI: Vas bomo dali pod rezerviste in vas o tem obvestili preko in-game sporočila. Če boste želeli nazaj pridobiti normalen čin (tistega, ki ste ga imeli pred tem dogodkom), se morate javiti enemu od vodij v Team Speaku.

– Od sedaj naprej bomo glede tega bolj ažurni in resni, saj ni pošteno da se 80% ljudi drži pravil, nekateri pa »iz nekega glupega principa« ne upoštevajo pravila.

  1. Vklapljanje rezerv:

– Rezerve se bodo še naprej vklapljale tako kot je bilo dogovorjeno. Torej ob Nedeljah in Ponedeljkih od 20:00 do 22:00. Zadnje čase vklapljanje ni bilo redno zaradi Global Map.

– Rezerve se bodo vklapljale dokler bomo imeli na voljo rezerve ali dovolj »kišt«.

– V primeru da se v tednu zasluži res veliko »kišt«, se bodo rezerve vklopile še kakšen dan naknadno. Od vseh zasluženih kišt se prvo povrne investicija za igranje (1 Advance = 7500 Credits, 2500 Trophy Brigade, 300 Arty, 300 Transport) nato pa se ostanek razdeli na 2 dela. Polovica za Klan in polovica za izdelavo rezerv.

– Konec meseca Decembra, imamo presenečenje za vas, kar se tiče vklapljanja rezerv.

Nedelje, Ponedeljki : 1 teden 5dni vklapljanje vsak dan, zadnji teden v decembru. Ce jih pa naredimo res veliko v tedni, pa se kakšen dan vklopimo naknadno. 20 -22

  1. Izločitev članov: Zaradi pritožb članov Klana, in nekaterih članov Vodstva smo se odločili iz Klana izločiti igralce ki ne dosegajo minimalne starosti (16). Izločili smo igralca mdawg_fighter in Zazo123, katera pa bosta imela priložnost vstopa v Klan, ko dosežeta zahtevano starost.

– Še vedno lahko hodita na Team Speak, s tem da če vas motita, jima to direktno povejte. V primeru da tega ne upoštevata obvestite Vodstvo, katero jima bo nato izreklo ban v TSu.

  1. Deljenje Golda po končani sezoni: Gold se bo podelil v 3jem tednu Decembra.
  2. Če ima še kdo željo postati Field Commander naj sporoči vodstvu. NUJNO potrebujemo še vsaj 2 FCja.
  3. Če imate kakršne koli pritožbe, predloge ipd. napišite v forum spletne strani sloex.si ali v Facebook post pod obvestilom o sestanku.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.