[Sticky] Kritika, Vprašanja, Predlogi ipd.  

  RSS

(@admin)
Estimable Member Admin
Joined: 2 leta  ago
Posts: 115
09.06.2018 09:55  

Zadnje čase opažamo da ste nekateri nezadovoljni, nesrečni, jezni, živčni ipd.z nekaterimi aspekti našega Klana (npr. vodstvom, načinom urejanja Stronghold hiš, rezervisti, pravili zlasti TS ipd.). Želimo da se Klan še naprej razvija in da je klima v Klanu pozitivna in spodbujajoča ter da Klan napreduje in raste. V ta namen smo ustvarili »topic/temo« v forumu naše spletne strani kjer lahko člani povedo svoje. Topic je namenjen kritiki (konstruktivni), predlogom za izboljšavo ter prostor za vprašanja.
Če ne vemo kaj je narobe tega ne moremo spremeniti ali in popraviti. Jeza in tesnoba, ki jo posameznik zadržuje znotraj sebe se s časom prelevi v agresijo, nejevoljo in ostala negativna čustva ter se samo potencira in raste. Zato je smiselno izraziti svoje in dati vse to ven iz sebe. Zato vas lepo naprošamo da vse kar vas moti napišete v tem delu foruma, da lahko s skupnimi močmi in diskurzom izboljšamo stanje v Klanu v dobrobit vseh.
Vodstvo.


ReplyQuote
(@19stillyoung75)
New Member
Joined: 1 leto  ago
Posts: 3
11.06.2018 14:26  

Vse ok.Jakec je še vedno hladen ko špricer,ki ga spije navsezgodaj zjutri....Sodin je končno pusto bronzijevo sestro pr mir...Ćrt,bolj ali manj uspešno prebrodil abstinenčno krizo...kiler še vedno šepeta konjem...kristjan pa s pomočjo vudu lutke,končno obračunava z noobi,ki mu nenehno žrejo živce....no,edino Neron,je še zmerom Neron...Staro rit,teško navadiš na novo kahlo...:-) Aja,pa mene,kot najstarejšega člana klana,bi lahko vikali.....
Drugače pa.....dejmo že na klanskih nekako izkoreninit blejanje ovc na vse strani...Komander pa nihče drug....


ReplyQuote
(@neron80)
Active Member
Joined: 1 leto  ago
Posts: 5
12.06.2018 18:49  

KOt sm na FB postu zasledil, da smo tipični slovenci,da noben nič ne napiše.... da znamo bit glasni napisat pa nič..
No Freak, sam ves da me je Jaka povabil na klepet, zaradi mojega zbijanja avtoritete tebi. Sedaj ce se ti tako pocutis, da ti nekdo nekaj nazaj rece v glasnejsem tonu in imas obcutek, da ti s tem zbija avtoriteto....

Ni bil noben namen tebi, ali komu drugemu zbijat avtoriteto, ampak preprosto sem ti povedal, da mi ta pravila o TS ne lezijo ( omenil sem to ze veckrat, a ocitno je bilo potrebno dvignit glas, da se cloveka slisi). Kadar igram s klanom sem VEDNO na TS, kadar igram platon s soigralci iz klana sem VEDNO na TS, ce pa igram z kom drugim, ki ni v nasem klanu pa nisem na nasem TS-ju ampak sem na njihovem ali na discordu, ali na skypu.

KOt sem v ts napisal, da bi bilo dobro, da se naredi kaksen trening room z nasimi FC-ji, da nam lahko povejo in naucijo se kaj novega, sem dobil odgovor (puska je povedal, ce se ne motim) da so kao stronholdi za to. Od kar igram stronholde je lahko bilo 10% resno odigranih, drugo je bilo "tak kot mi pase" izbira tanka. Tudi to ste napisali v objavi v klanskih novicah, a se ni spremenilo dobesedno nic (zakaj ne) odgovor prepuscam vam vodjem.

Zakaj me dolocene stvari razpizdijo je to, ker ulagam svoj prosti cas, in na koncu se 3/4 folku dobesedno fucka.
Cudim in hkrati obcudujem se Joca in Loleka, da imata take zivce, ko se deremo en cez drugega.

Lahko sem eden izmed redkih, ki vam pove naglas kar me moti in niste vajeni taksnega nacina. Ce me kaj moti ti bom to takoj povedal,v lepem ali grdem nacinu, a povedal ti bom v obraz, ker sem pac tak clovek.( verjetno si to ze opazil- opazili).
Nisem pa tip cloveka, kjer bom en problem pogreval in reseval 2 meseca.
Tudi za rezerve sem vam povedal, da bi bilo lahko bolje ce bi se jih veckrat prizgalo, a problem je ker ni kist, problem je ker se nas ne more zbrat 15 za advance........
Pac naredite en plan, igralo se bo advance da se nabere 500k kist da se dvigne to in to in se bo potem uklapljalo rezerve.... tako bodo tudi drugi vedeli, ali jim je smiselno igrat advance ker imajo samo 300k srebra, in spet je probelm.....


ReplyQuote
(@neron80)
Active Member
Joined: 1 leto  ago
Posts: 5
12.06.2018 22:45  

"ampak par dni nazaj ko sem napisal v ts da naši super conqi ne znajo igrat hull down in se jim ne sanja kdaj over extendajo se je užalu in reku da sem jih označil za bedake kar seveda ni res (pa je v tej skupini tudi moj prijatu Neron ki ga bo ta zapis brez dvoma pognal v dvig glasu ampak ok hahahaha)"

Ce se spomnes kaj sem ti v TS napisal, sem ti napisal hvala za nasvet, in nism glasa dvignil 😀 ahahahah


ReplyQuote
 Crt
(@slofreak)
Trusted Member Admin
Joined: 2 leta  ago
Posts: 63
12.06.2018 23:49  

Malo še z moje strani.

Sledeče kar je napisano je samo z moje osebne strain, torej Freak. Vodstvo nima nič pri temu (razen pri določenih točkah kjer je Vodstvo skladno: TS, Slovenski igralci, rezerve, želja po profi Klan in recruitanje.)

Quote “Neron: zaradi mojega zbijanja avtoritete tebi.”. Se ne počutim tako in tega nisem nikoli rekel. Vprašan sem bil zakaj sem ustvaril ta forum thread in sem povedal.

Quote “Neron: … sem VEDNO na TS, kada…« Smo že zdavni povedal, da tisti ki načeloma upoštevate pravila, se nimate kaj sekirat, in se zastopi da si na discordu, drugem TSu ipd. In to ni nikoli problem, problem so tisti ki nikoli ne prihajajo ipd. Tko da te to ne bi smelo motit, saj eden od najbolj zvestih članov kar se tega tiče.

Quote “Neron: stronghold… tak kot mi pase izbira tanka…« Se strinjam s tem, in to bo treba popravit, hvala ker si to izpostavil.

Quote “Neron: Zakaj me dolocene stvari razpizdijo je to, ker ulagam svoj prosti cas, in na koncu se 3/4 folku dobesedno fucka.« Nisi edini, in verjami mi da ga jaz še tolko več vložim, gre to tudi meni na K. in se trudimo delat na tem, sam ni lahko.

Quote “Neron: Cudim in hkrati obcudujem se Joca in Loleka, da imata take zivce, ko se deremo en cez drugega.« Definitivno drži, in kaj naj naredimo glede tega…se trudimo, večkrat povemo, moraš pa priznati da si včasih tudi ti med temi ki govorijo, tako kot sem tudi jaz med njimi.

Quote “Neron: Lahko sem eden izmed redkih, ki vam pove naglas kar me moti in niste vajeni taksnega nacina.« Ne gre se povedat na glas, gre se za to da se tovrstne zadeve ne delajo v pričo vseh, poveš vodji če se lahko malo pogovorimo, gremo v drug kanal in opravimo debato.

Quote “Neron: Pac naredite en plan,….« Sej plan je, in skušamo vklapljat rezerve v koker se le da. Zadnje čase smo vklapljali na dnevni ravni Credits, ker smo moral pri CW. Za drugo pa zmanjka. Vsi vedo da je plan dvignit vse na tier X, enkrat ko smo tam se pa samo se za rezerve grinda kište. Sam je treba velik Advances igrat pa bo, ne moremo pa tudi ne iz danes na jutri vse. 2x na teden se bodo vklopile 2 rezervi, za enkrat, če se bo pa veliko igralo bomo pa vklapljali še toliko bolj pogosto.

Quote “Lolek: naši super conqi ne znajo igrat hull down in se jim ne sanja kdaj over extendajo se je užalu in reku da sem jih označil za bedake kar seveda ni res”. Se strinjam, js ko zajebem, zajebem in priznam, priznam tudi da nisem najboljši igralec in me to ne moti. Folk pa je preveč občutljiv to pa drži, kar se tega tiče ne moremo kaj veliko vplivati. Nekateri bodo pač morali dobiti malo bolj trdo kožo.

Quote “Lolek: …mel usaj tisti average 48% WR…” Tule si malo grdo napisal, ampak načeloma je res. Jst nimam na vseh tankik 48 ali vec, ker mi te tanki pač ne sedejo in ker nisem najboljši igralec, če ga pa pač moram igrat ker se tank rabi za CW, Str. Adv. Ipd pa pač tko je in ga igram. To bi moralo veljati za vse. Osebno mam že poln k version 4, sam če ga rabimo ga rabimo.

Quote “Lolek: treba je začet sprejemat tudi ljudi ki niso slovenci kot slovenski klan ne bo uspelo pač enostavno ne bo šlo”. S tem se pa ne strinjam. Klan je bil namenjen temu da gradimo Slovensko skupnost igralcev. Zastopim da nas ni veliko, in četudi ne bomo top 50 Klanov, se nam glede tega gladko jebe. Želimo prostor kjer se lahko Slovenci družimo in skupaj igramo in uživamo. TISTI, ki pa želite biti v TOP klanih pa kar izvolte in pejte tam. Verjamem da vas bo FAME in podobni z veseljem sprejel. Nobenga ne silimo da je v Klanu, če imate takše aspiracije, have fun in pejte drugam. Mi pa bomo skušali doseči največ možno s tem da ohranjamo svoj Slovenski prostor. Nimam nič proti, sem bil vrsto let v Nemških in Angleških Klanih, ampak mi ni več do tega. Tu gradim prijateljstva in poznastva in se na redni ravni dobivam s Člani našega Klana.

Quote “Lolek: cilj bit še bolj uspešni kot klan”. To je naš cilj, in nam tudi uspeva, mogoče ne najbolj hitro, ampak počasi se daleč pride. V 1.5 letu obstoja smo dosegli ogromno, in še več tudi bomo.

Quote “lolek: priznat da si nepopoln je velika težava.”. Definitivno je to velik problem, in treningi bi bli zakon, sam si folj ne želi vzet časa za to, določeni ga pa že tako in tako nimajo veliko na voljo. Osebno sem pripravljen dat urco na teden za kkše treninge. Sem se pa večino stvari naučil z igranjem in poslušanjem drugih.

Quote “Lolek: po eni strani hočete bit "profiji"”. Tega nismo nikol rekel in ni tako. Nam je glavno da se dogaja in da skupaj igramo in zmagujemo. Je pa res da bi se moralo določeni osebki malce prilagoditi in manj zajebavat.

Quote “Lolek: Glede rekrutacije” se strinjam in bomo v kratkem tudi to obdelali.

To je to z moje strani za enkrat.
Upam da še kdo kj pove.


ReplyQuote
(@neron80)
Active Member
Joined: 1 leto  ago
Posts: 5
13.06.2018 00:29  

Quote "Crt moraš pa priznati da si včasih tudi ti med temi ki govorijo, tako kot sem tudi jaz med njimi. Kot sem napisal, da se deremo sem mislil tudi sebe, nisem napisal derete, in sebe vn povlekel. Tudi jaz sem emd temi, ki se derejo.
Meni osebno se je ta ideja, ki si jo uresnicil in sicer ko je joc govoril, so se drugi avtomatsko utisali, zdela res super, a pol drugi dan pride jaka, njemu je to brezveze in vse po starem.

Quote "Crt Ne gre se povedat na glas, gre se za to da se tovrstne zadeve ne delajo v pričo vseh, poveš vodji če se lahko malo pogovorimo, gremo v drug kanal in opravimo debato.
Nisem prav takega mnenja, ker debata je potekala med vec clani, pa ne samo ta zadnja debata. In pac razvila se je tako kot se je, in zdi se mi neumno, ćene celo blesavo, da bi med neko debato, prosil vodjo daj premakni naju ti imam nekaj za povedat???

Quote "Crt Sej plan je, in skušamo vklapljat rezerve v koker se le da. Zadnje čase smo vklapljali na dnevni ravni Credits, ker smo moral pri CW. Za drugo pa zmanjka. Vsi vedo da je plan dvignit vse na tier X, enkrat ko smo tam se pa samo se za rezerve grinda kište. Sam je treba velik Advances igrat pa bo, ne moremo pa tudi ne iz danes na jutri vse. 2x na teden se bodo vklopile 2 rezervi, za enkrat, če se bo pa veliko igralo bomo pa vklapljali še toliko bolj pogosto.
to vse vem, jaz sem izpostavil problem prisotnosti. Ne bom omenjal poimensko a sami dobro veste na kaj mislim. Veliko krat se je zgodilo, da so bili advanci pa " niso bili obvezni" in se jih ni igralo, ceprav je bil folk prisoten,(saj danes niso obvezni) drugi dan pa ko so bili advanci obvezni pa folka ni bilo od nikjer ali pa je prisel ob 21.30, pa z izjavo danes bomo pa mal grindali, ali pa imam uklopljene rezerve, sele sedaj sm prsu, ob 19h je pa rendome spilal...
Pa nemi bule prodajat, da si nemores zoorganizirat casa za ene pofukane advance, ker ves ze za en teden vnaprej kdaj bodo. Bodi iskren do sebe in klana, pa povej, da se ti ne da igrat ali kako drugace pa je stvar resena. Ker to uro k jaz pa se kdo caka, da bomo igrali advance in an koncu ni nic, ker se nas ne more zbrati 15, bi tud jaz raje lezal na kavcu pa zeno po riti bozal.


ReplyQuote
 Crt
(@slofreak)
Trusted Member Admin
Joined: 2 leta  ago
Posts: 63
13.06.2018 14:18  

Spet jst 🙂

Prvo sem vas tri želel pohvalit, da ste začeli konstruktivno debato in si vzeli čas ter se tako razpisali.
Drugo: Neron se opravičujem za tist komentar, sem bil že fejst utrujen ko sem bral in sem spregledal da sebe nisi izključil iz tega.

Se strinjam z velikim deležom tega kar sta pisala, še posebej pri točki ko nekateri Člani, zelo pogosto pridejo ob 21.10 v igro takrat ko naj bi imeli Advances, in to eni in isti... Te zadeve bom osebno skušal malo bolj pozorno spremljati, drugače mi pa lahko tudi ostali s tem pomagate, da se mi/nam pove.

Quote Neron: "Nisem prav takega mnenja, ker debata je potekala med vec clani, pa ne samo ta zadnja debata. In pac razvila se je tako kot se je, in zdi se mi neumno, ćene celo blesavo, da bi med neko debato, prosil vodjo daj premakni naju ti imam nekaj za povedat?"
Ni bila glih debata, večinoma se je drlo en prek drugega, in to samo glede TSa. Udeleženci smo bili pa ti, jst, Sodin in Puska in Bronz. Namesto da smo motili vse ostale, katere to ni zanimalo, bi se lahko prestavili v drug kanal. Tako kot sva se kasneje s Pusko. In na koncu sva imela čist fajni debato.

Quote Neron: "...raje lezal na kavcu pa zeno po riti bozal." Jst tut z svojo, definitivno. Tu sem na podobnem kot ti, saj se prilagodim in si naredim tako da pridem pravočasno in takrat ko je treba. Zanjimivo mi je še dejstvo da ko se je šlo za CW, Operation ipd. pa to ni bil tak problem za nekatere...ker tam se igra v bistvu zase in gold ali kaj drugega ki ga na koncu dobijo. Tako da je očitno problem samo za dobrobit Klana delat, zase pa ni panike...

Quote Lolek: "Na ts vedno govoriš hočemo 6-7 provinc potem hočemo 2x tolko golda ipd. To z tem odnosom have fun in podobno ne gre." To drži, in tudi dejstvo da dosegamo in igramo nad svojimi zmožnosti (#igralcev). To so pač želje, in včasih nam rata, včasih pa pač ne. Vedno je treba strmeti h več in navzgor. Kar se tiče pa have fun attitude, osebno se imam ful fajn ko igramo skupaj CW ipd. bistveno bolj kot pa v randomu. In sem mnenja da je to združljivo...
Konec koncev pa nismo profi Klan, in je poanta v tem da se mamo fajn, istočasno pa skušamo po najboljših močeh doseči čimveč.

Quote Lolek: "imamo tudi take ki malo po svoje in take ki so zgubljeni v času in prostoru to pač ne more bit ker to ni normalno usaj nek minimalni standard pa useeno more bit." Se strinjam s tem, in na to bo potrebno, te osebke opozarjat. Bom tut js mal bol opazoval. Se pa strinjam. FCje je treba poslušat u nulo. Je bla to tut tema setanka vodstva.

Kar se tiče tega da je letni čas tudi krivec za počutje nekaterih članov in odsotnost drugih pa pač tako je. Bomo vidli kakšna bo situacija do jeseni in v Septembru. Nato bomo pa zopet analizirali situacijo.
Po pravici povedano bom si tut jst vzel mal pavze, ker ko je veni lepo, je veliko za delat 🙂

Priority speaker je meni osebno ful všeč, ampak tako kot si izpostavil Lolek, nekaterim to pač ni všeč. Dokler se pa folk ne bo naučil samokontrole ne vidim druge pametne opcije...ali to ali pa tako kot je bilo do zdj. Sej skoz neki opozarjamo na to, pa smo še vedno eni in isti ki to počnemo, sebe vključujem v to ker sem občasno tudi js med temi 🙂

Drgač pa kapo dol pobeci, da vlagate čas in trud v Klan in v tem pogovoru, kot vidite nas ni veliko takih...

Freak


ReplyQuote
(@tomazkos6)
New Member
Joined: 1 leto  ago
Posts: 2
14.06.2018 16:46  

Naj povem, da zelo uživam v klanu mogoče tega ne povem oziroma pokažem vendar ne govorim, če ni potrebno. Kar pa me najbolj moti je to, da nekateri v CW bitkah in advansih ne gredo v napad ko se jim reče. Kot, da se bojijo za svoje življenje. Pa saj je samo igra, ki te ne stane življenja in ni tako kot v random bitkah, ko se ne moreš zanesti na svoj team vsaj jaz ne pričakujem pomoči v random bitkah. Toda ko špilam s svojim klanom bi pričakoval, da se lahko zanesem na svoje soigralce v klanu. Zgodilo se je že, da se je reklo pojdite v napad, napadal pa sem sam. Jaz se ne bojim napasti sem agresiven igralec včasih še preveč. Mislim, da bi v trening sobi morali to tudi izpiliti recimo naredimo dve ekipi in gremo zares odšpilati tekmo ali dve lahko tudi več.

tomazkos6 (Tomaž)


alexandrus32 liked
ReplyQuote
(@dejan35)
New Member
Joined: 8 mesecev  ago
Posts: 4
21.07.2018 15:02  

Imam eno vprašanje: misija t55a, heavy tank: moraš dosečt 3x blok HP tanka in še 2k dmg. Kater tank bi prišel v upoštev? Študiram da bi bil še najbolj primeren O-I (tier VI) in upat na nasprotnike tier IV.


ReplyQuote
(@admin)
Estimable Member Admin
Joined: 2 leta  ago
Posts: 115
21.07.2018 19:50  

OI, VK100, Maus, Karkoo trdega. ST1 al kaj je ze je super za te misije, vse kar je block pa combined


ReplyQuote
(@sm1ak)
Trusted Member Admin
Joined: 2 leta  ago
Posts: 59
26.07.2018 17:32  

Dejan z O-I proti tier IV ne boš moral toliko nablokat in tudi težko boš 2k napokal. Meni je skoraj uspelo z Emil I, nablokal sem zadosti, napokal pa 200 premalo. sem dal 4-5 onih za HT-15 misijo.

Die, die, die my darling, I'll be seeing you again, I'll be seeing you in hell!


ReplyQuote
(@dejan35)
New Member
Joined: 8 mesecev  ago
Posts: 4
03.08.2018 20:52  

Sem naredil z is-7, 10k bloka, a na koncu ostal sam, še z 2 nasprotnikoma. Enga uspel fentat, obj140 pa ušel...tako da drugega parametra nisem uspel naredi.


ReplyQuote
(@19stillyoung75)
New Member
Joined: 1 leto  ago
Posts: 3
17.10.2018 16:02  

Pozdravljeni fantje.
Jest sem se po tehtnem premisleku odločil,da naredim nekaj pavze glede klanskih špilov.Kako dolgo,ne vem.Sem se pa tako odločil,ker mi ni več "fajn"igrat in se bom zato raje umaknil...Retorika med igralci na splošno,je postala katastrofalna....na sploh da ne govorim med bitkami.......obnašanje eden do drugega........vodenje bitk,izbire ekipe...itd...V glavnem,vseh ostalih klanskih pravil,se bom še vedno držal,tako kot sem se vedno----samo igral v raznih klanskih bitkah,pa ne bom več....Zdej,če to pomeni,da me morate zabrisat ven,tudi prav...nobene zamere...razumem....
Srečno
lp


ReplyQuote
Share: