O Nas

WHAT DOESN’T KILL YOU, MAKES YOU STRONGER!

Datum rojstva: 13 januar 2017, Slovenija

Ustanovni člani: Ultimate_Jax, SLOFreak, sila_007, worich, Bojan, SM1AK, Sodin, DkillerM

Alumni: miljo96, MightyMouser, ggah, Nejc

ZAČETKI:

Kot feniks se je SLOEx klan vzdignil iz pepela umirajočega klana. Nekaj veteranskih članov se je odločilo, da je prišel čas za spremembo. Tako se je nekaj pogumnih vojakov povezalo in ustanovilo Vrhovno poveljstvo (High Command) ter odločilo, da ustvarijo svoj lasten klan, kjer bi lahko zacveteli kot skupina. V prvih dneh leta 2017 je tako nastal SLOEx.

O NAS:

SLOEx klan sestavljajo slovenski gamerji različnih starosti itd. iz vseh slovenskih regij. Naš glavni fokus je World of Tanks, in čeprav nekateri naši člani igrajo tudi druge igre, je WOT edina uradna SLOEx igra. Promoviramo in si prizadevamo za pošteno igro in zdravo gamersko skupnost. Žaljiv jezik, rasizem, nasilje, ekstremizem in kakršna koli diskriminacija ter kakršne koli goljufije (‘cheats’) ali vdori oz. heki (‘hacks’) in podobni podvigi niso dovoljeni.

Naš cilj, kot gamerska skupnost in klan, je igrati igre, se družiti, in se pri tem zabavati. Smo sproščena skupnost, ki se rada zabava. Šale in smeh pogosto spremljajo naše druženje na Team Speak 3. Ravno tako se dobivamo in družimo v resničnem svetu in poizkušamo organizirati srečanja klana v resničnem življenju itd. Nismo samo klan, ampak družina; drug drugemu stojimo ob strani v dobrih in slabih trenutkih. Skrbimo drug za drugega, kjer je le mogoče in kadar je to potrebno, ter si medsebojno pomagamo v virtualnem in resničnem svetu.

Veliko nas je takih, ki smo že utrjeni gamerski veterani s službami, družinami itd. in razumemo, da obstaja pomanjkanje časa. Sodelovanje v aktivnostih klana, kot so Stronghold Battles in Team Battles, je obvezno, ker se klan z njihovo pomočjo razvija in napreduje, tako kot veščine samih igralcev (zavedamo se, da posamezniki zaradi zunanjih okoliščin ne bodo vedno mogli sodelovati, in vas prosimo, da se v takih primerih obrnete na enega od SLOEx administratorjev ali oficirjev).

 KAKO, KAJ IN ZAKAJ IGRAMO:

Kot je to omenjeno zgoraj, je SLOEx gamerski klan za World of Tanks. Čeprav je WOT samo igra in smo vsi tu zato, da se zabavamo, igro in klan jemljemo resno. Kadar le lahko, poskušamo sodelovati pri WOT dogodkih, kot so turnirji itd. Naš glavni fokus v sami igri so bitke Strongholds in Advances. Naš Stronghold razvijamo, kolikor se le da, ter investiramo vire v nadgradnjo zgradb, ustvarjanje rezerv za bitke in ustvarjanje dodatnih rezerv (kot so: extra free xp), od katerih imajo lahko korist vsi člani klana.

Občasno organiziramo tudi ekipne treninge, kjer je sodelovanje članov zaželeno, ni pa obvezno. Sodelovanje v aktivnostih klana, kot so bitke za Stronghold, ekipni treningi … posamezniku omogočijo, da postane boljši gamer. S takimi aktivnostmi se boste neprestano učili nove stvari, kot so različne taktike, šibke točke in prednosti tankov, prihajajoče novosti itd.