TS3 Server in Pravila

Team Speak 3 Informacije o Strežniku

Team Speak Server Adress : ts3.boszclan.de

Password: /

Kanali : SLOEx

Kanal za rekrutiranje : Javni (edini dostopen brez gesla)

Server Administrator: SLOFreak86, freak@sloex.si

Server Host: BOSZ Clan, w3.boszclan.de

Pravilnik

TeamSpeak je obvezen za vse SLOEx člane, kadar so prijavljeni v igro (»Online« / »In-Game«). BREZ izjem!

SLOEx člani, ki so prijavljeni v igro (»Online« / »In-Game«), vendar niso prijavljeni v naš TeamSpeak strežnik, bodo prejeli (3) opozorila, da sledijo pravilom ali pa tvegajo izključitev iz članstva v SLOEx. (Razen, če ste invalidni ali imate druge osebne težave; v tem primeru vas prosimo, da obvestite enega od naših SLOEx skrbnikov ali častnikov; dogovorili se bomo za primeru ustrezen ukrep.)

Ko namestite svoj TeamSpeak, ustvarite svoje TeamSpeak ime tako, da bo isto kot vaše IGN ime v igri (»In-Game Name«).

V namen hitre prepoznave vas naprošamo, da za ime sledite naslednjemu formatu:
Npr.: Ime v igri || Ime; SLOFreak || John.

Strežnik SLOEx TeamSpeak bo imel več kanalov za tiste, ki želijo biti manj družabni od drugih. Čeprav promoviramo socialno okolje, v katerem se člani lahko medsebojno spoznavajo in kjer lahko nastajajo in se ohranjajo nova prijateljstva, pa druženje s člani ni obvezno (razen v času igranja  Team Battles in Strongholds).

Nadvse priporočamo, da spoznate vaše sočlane v ekipi in se spoznate z njihovimi glasovi, ker vam bo to v veliko pomoč med vojnami klanov, bitkami za Stronghold, ekipnimi bitkami (Team Battles), itd..

Poleg tega predlagamo, da se člani na naših javnih kanalih izogibajo pogovorom o tematikah glede spolne usmerjenosti, vere in politike. Če se temu ne morete izogniti, lahko uporabite prazen kanal ali zaprosite za zaseben kanal, ki bo ustvarjen za vaše »potrebe«. Prosimo vas, da svoje besede previdno izbirate in se med pogovorom odločate pametno in premišljeno.

Vsi vemo, da se lahko posamezniki med igro občasno hitro razburimo, in da lahko v takšnih situacijah hitro pride do napak. Nekateri od članov bodo te lahko dojeli kot žaljive, saj nas ima veliko mlajše družinske člane, ki imajo v naši bližini odprte oči in ušesa. Če to, kar govorite, postane problem, ali pa naši SLOEx administratorji ali častniki od članov ali gostov prejmejo več pritožb glede vašega obnašanja, bomo izvedli disciplinske ukrepe.

Stran za prenos s Team Speak strežnika in navodila za namestitev lahko najdete tu:

https://www.teamspeak.com/teamspeak3

Če med namestitvijo ali vzpostavitvijo Team Speak naletite na težave, se prosimo obrnite na enega od naših SLOEx administratorjev in častnikov ali vzpostavite stik z našim Team Speak administratorjem: freak@sloex.si

Strežnik SLOEx Team Speak gosti nemški klan Band of Soldierz. Čeprav ima SLOEx svoje lastne, z gesli zaščitene kanale, je strežnik sam mednaroden in boste zato morda naleteli na igralce iz različnih držav, ki bodo govorili različne jezike. S tem v mislih vas prosimo, da spoštujete druge narode, jezike, verske in kulturne razlike itd..